Pekarske peći i oprema za pekarstvo
history



– 25 godina iskustva u proizvodnji i opremanju pekara

– etažne pekarske peći – površina pečenja od 1 m2 do 13 m2

– energent može biti lož ulje, plin, el. Energija ili peleti

– ugradbena ili zasebna fermentaciona komora

– peći su opremljene centralnom ili zasebnom regulacijom temperature

– visokoefikasni uparivači pečnica

– hauba sa ventilatorom

– Limovi i kalupi za pečenje – aluminijski, inox ili crni limovi

– perforirani ili puni

– standardne ili nestandardne dimenzije


Friteze za krafne – električne friteze sa digitalnom regulacijom temperature pečenja


- samostalne ili sa postoljem (fermentaciona komora)

- profili obloženi filcom za punjenje friteze

- izvedba sa dva ili tri ručna prekretača

- kapacitet od 20 do 36 krafni u jednom punjenju

history
history


– Ostala oprema za pekarstvo – kolica za aparate i limove

– aparati za punjenje peći

– radni stolovi

– fermentacione komore (obične i automatske)